A legnagyobb kincs az egészség

Egyre jobban foglalkoztatja a gondolat, hogy felhagy a dohányzással több okból is: tudja, hogy igencsak több betegség is fenyegeti, a környezetét is mérgezi vele és persze az anyagi oldala sem elhanyagolható.

Van egy olyan lehetőség, amivel mindhárom probléma megoldható és mégsem kell egészében lemondania a „dohányzás” élvezetéről.

Ez nem más, mint az e cigaretta. Az ecigaretta.eu oldalra látogatva felmérheti az elektromos cigaretták és tartozékaik választékát. Megismerheti működésüket, az egyes alkatrészek funkcióját. Megtudhatja, hogy az e-cigaretta „füstje” nem más, mint az úgynevezett e-liquid vagy e-folyadék párologtatása folytán keletkezett gőz, ami természetesen már nem szennyezi a környezetet.

A gőz aromáját is az e-liquid biztosítja. Számtalan aromájú e-liquid létezik ma már az elektromos cigaretták piacán, mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt csak ízelítőül néhány aroma: több féle gyümölcs, finom dohány, kávé, mogyoró, kókusz, vanília, karamell.

Az elektromos cigaretta mellett szól még, hogy az e cigit bárhol és bármikor használhatja, otthon, a munkahelyén, nyilvános helyen, ahol már mindenütt tiltják a dohányzást.