Teherbeesés méhpempővel ha késik a gólya

A méhpempő egy olyan gazdag összetételű szupertáplálék, amelyet a dolgozó méhek állítanak elő a méhkirálynő számára, aki egész élete folyamán csak ezt fogyasztja, és mintegy 40-szer hosszabb életű, mint a többi kaptárlakó, és élete minden napján azzal van elfoglalva, hogy saját testsúlyánál nagyobb mennyiségű petét rakjon le. Ehhez az elképesztő teljesítményhez nyújt neki biztos alapot a méhpempő.

méhpempő a születéshez

A méhészek már régen tudják a méhpempőről, hogy milyen csodálatos hatásai vannak, de a köztudatba a múlt század második felétől kezdett bekerülni. Mostanra számos klinikai vizsgálatot, és kutatást végeztek, hogy felderítsék az emberi egészséget, erőnlétet fokozó hatását. Ezeknek az lett az eredménye, hogy ma már számos egészségügyi problémánál elismert természetes táplálékkiegészítő szerként tartják számon. Ezek egyike a női, vagy férfi meddőség.

A teherbeesés egyik legfontosabb alapfeltétele, hogy szervezetünkben a hormonok szintje megfelelő legyen. A nemi hormonok meghatározzák, hogy az ovuláció sikeresen bekövetkezzen, ebben van szerepük az un. luteinizáló hormonoknak, amelyek működését támogatja a tiszta méhpempő fogyasztása. Ezen túl, azok a reménybeli anyukák is, akiknek problémájuk van a méhnyálkahártya vastagságával, segítségre lelhetnek a méhpempőben, mert képes olyan hatást kifejteni, amelynek eredményeképpen a nyálkahártya megfelelő vastagságúra nő, ezáltal segítve a megtermékenyítést és az embrió fejlődését. A progeszteron nevű hormon működését is segíti, ezáltal a megtermékenyített petesejt megtartását biztosítja.

A férfiak esetében is képes nagy hatásfokkal közreműködni a meddőség tüneteinek visszaszorításábn, vitamintartalma, fehérjéi, és nyomelemtartalma révén a teremtés koronáinak nemzőképességét, szexuális aktivitását is fokozza.

Növeli a testi és lelki kiegyensúlyozottságot, ezzel is támogatva egy új, régen várt jövevény érkezését a családba.