Kategória: internet

Hol érdemes apró hirdetést feladnod Ingyenesen?

Hirdesd meg az eladó dolgaidat ingyenes apró hirdetési oldalakon ehhez kívánunk segítséget nyújtani gyűjteményünkkel, amiben az elérhető oldalak listáját láthatod, hogy neked már ne kelljen végig böngészni a netet utánuk. Ezek között az országos, általános (vagyis nem téma specifikus) oldalaknál van, ami csak regisztrációt követően használható és van, amihez még ez sem kell, vagyis néhány kattintással már fel is töltheted a hirdetni kívánt dolgot. Az apróhirdetési oldalak legnépszerűbb témakörei az autó, állás, szolgáltatás, ingatlan, műszaki cikk, otthon, kert, hobbi, szabadidő, ruha, szépség, egészség, baba, mama, állat, növény hirdetések. Oldalunkon találsz 10 TIPP-et is arra, hogyan turbózhatod a hirdetéseid hatékonyságát. Leírásunkban megnézheted, hogy mi az, amire ezeknek az oldalaknak a használatánál oda kell figyelned, hogy sokkalta hatékonyabb legyél. Ha te is ismersz olyan hirdetési oldalt, ami nem szerepel a gyűjteményünkben akkor küld be és mi egy rövid ellenőrzés után meg is jelenítjük azt.

Gyors webshop készítés a válság ellen

Sajnos a koronavírus utáni és közbeni időszakban nyilvánvalóvá vált, hogy bármilyen kormányzati támogatást is ígérnek a vállalkozóknak, csak az nem kerül bajba, akinek gördülékeny és kiforrott online stratégiája van, azaz például sok webshopja. A gyors webshop készítés kiváló ellenszer ugyanis a válságra, hiszen ennek segítségével bármikor tudunk bevételt termelni, nem kell hozzá az üzlethelyiség vagy a fizikai kontaktus. Ha Ön is webshop indításban gondolkodik, ne várjon tovább, cégünk most akciüs áron készít Önnek webáruházat, webshopot, számos olyan extrával, amikkel látványosan növelni lehet az eladásokat. Napjainkban csak az a vállalkozó marad talpon, akinek több webáruháza van, legyen Ön is köztük!

Napjaink slágere az új WordPress honlapkészítés

A vírus miatti lezárások komoly gazdasági válságot teremtettek, amelyet az egyébként is teljesen inkompetens kormányzat nem is nagyon érzékel. Ennek köszönhetően bizony azok a cégek, vállalkozások maradnak életben, akiknek szinte tökéletes az online megjelenésük. Ebben segít az új WordPress honlapkészítés, azaz olyan honlapokat készítünk a vállalkozások számára, amelyek kvázi automatikusan termelik a bevételt, hozzák az érdeklődőket. Aki manapság nem tud az online világban bevételhez jutni, az sajnos be kell, hogy csukja majd vállalkozását. Mi inkább segíteni szeretnénk, amíg nem késő, indítsok Ön is mielőbb webáruházat, vagy legalább látványos és eredményes honlapot!

Instagram követő szerzés okosan

Tudtad, hogy az Instagram manapság a legmenőbb közösségi oldal? Az Instagram követő szerzés nem titok többé! Miközben a Facebook egyre drágább, az Instagramon még mindig ingyen tudsz óriási közösséget építeni, ahol megtalálhatod a leendő vevőidet, vásárlóidat, pácienseidet, vendégeidet. Ehhez nem kell mást tenni, mint megvenni kézikönyvünket, ahol részletesen, példák segítségével magyarázzuk el, hogyan működik az Instagram algoritmusa, amit a javadra fordíthatsz te is.Kattints a linkre és robbantsd fel az Instagramot, építs működő és folyamatosan bővülő közösséget, hirdetések és egyéb költségek nélkül. Az Instagram egy aranybánya, ideje neked is minél jobban kiaknázni!

Céges honlapok profi kezektől

Napjainkban minden cégnek két, három vagy akár több honlapja van, és az is gyakori, hogy ezek a honlapok teljesen más technológiával készültek. Ez azért szerencsés, mert így össze lehet hasonlítani az egyes technológiák teljesítményét, kereső optimalizálhatóságát, és persze azt, hogy mennyire könnyű őket használni és mennyire teljesítik azt a célt, amiért a honlap készült. A Horizon Webstúdió közel húsz éves tapasztalatával segít Önnek, ezer és ezer megoldást kipróbáltunk, így Önnek mindig azt javasoljuk, ami az adott helyzetben működik. A megfelelő tartalom kezelővel pedig nagyon jó eredményeket lehet elérni, amint ezt Ön is látni fogja. A profi akciós honlapkészítés Önnek is segít!

Egyedi és látványos weblapok wordpressel

Napjainkban az egyre okosabb tartalom kezelő rendszerek teljesen átveszik az uralmat az internet felett. Már nem készítünk statikus html oldalakat, nem készítünk flash weboldalakat, csak és kizárólag egy tartalom kezelőre épülő oldalt, mert 2017-ben már csak egy profi tartalom kezelő képes megfelelni az elvárásoknak. A gyors WordPress weboldal készítés titka éppen, az hogy professzionális szolgáltatásokat ad felhasználóinak, valamit prémium minőségű webgrafikát és egy szinte korlátlanul bővíthető weboldalt. Ha Ön is WordPresst használ, biztos észrevette, hogy nincs olyan ötlet, amire ne találna az ember számtalan WordPress bővítményt. A WordPress az Ön vállalkozásának is segít profi weboldalt építeni!