Kategória: oktatas

Válj inspiráló vezetővé

Vezetőként akkor lehetsz sikeres, ha nem csak magadra számíthatsz, hanem áll mögötted egy összetartó és eltökélt csapat is. Ezért a vezetés leginkább arról szól, hogy mennyire tudod elkötelezni a csapatodat a cég jövőképe, és egymás sikerei és fejlődése iránt, hogy ezáltal mindenki egy közös célért dolgozzon, miközben szorosan együttműködnek és segítik egymást ennek a jövőképnek a megvalósításában. Így működnek a világ legjobb cégei. És egy ilyen csapat óriási terhet vesz le vezetőként a válladról. De ha vezetőként nem tudod, hogy miért működik a cég, akkor a munkatársak sem fogják tudni, hogy milyen cél eléréséért dolgoznak. Ez a fő oka, hogy az alkalmazottak 85%-a nem lojális a cégéhez. Vezetőként te adhatsz egy olyan egységes célt, ami összehozza és inspirálja a csapatodat, és ami miatt úgy érezik majd, hogy van értelme a munkájuknak. A kiváló csapat teljesítményhez fontos, hogy olyan biztonságos közeget hozz létre magad körül, amiben a munkatársak magabiztosabban dolgoznak, új dolgokat próbálnak ki, mernek hibázni, és vállalják értük a felelősséget. Biztosítsd a csapatod kiváló teljesítményét vezető képzés keretében.

Vezető képzés

A vezető képzés elengedhetetlen a kiemelkedő eredmények eléréséhez, hiszen a sikeres vezetővé válás titka mindig is egyetlen dolog volt, és csak ezáltal tudunk hosszú tavon sikeresek lenni – növelnünk kell a csapatunk teljesítményét. A csapat a legnagyobb ereje a cégnek, vagyis akkor érhetünk el tartós változást, ha máskent priorizálunk, vagyis tekintünk az üzletmenetre, mint eddig. A jól felepitett csapat fontossága nehéz időkben mutatkozik meg, és akkor fogja a legnagyobb értéket jelenti számunkra vezetőként. Egy jól felepitett és jól vezetett csapattal minden megváltozik. Elégedett ügyfelek, lojális munkatársak, magasabb bevétel, stabilabb növekedés. Lépj egy szintet, és vezess egy olyan csapatot, ami teljesíti a terveket, ami egy közös célért dolgozik szenvedélyesen, és ahova öröm tartozni. Határozd meg, hogy milyen vezető szeretnél lenni, és lépj túl a korlátaidon, lépj túl a sztereotípiákon, és hagyd magad mögött azt, amit már 10 éve ugyanúgy csinálsz. Mi lenne, ha képes lennél a menedzselés helyett vezetni a csapatot? Ha úgy tudnál tekinteni rájuk, mint akik együtt dolgoznak veled azért, hogy megvalósítsák azt, amiért a céget létrehoztad? Sok vezető számára a csapat problémát jelent, pedig ők a megoldás a problémákra. De ha nem megfelelő környezetet teremtünk számukra vezetőként, akkor képtelenek lesznek kibontakoztatni az erősségeiket, ahogy egy virág sem terem meg homokos talajban. Fordulj a Business Performance-hoz, és válj inspiráló vezetővé.

Egy jó landing page a kampányod sikerét nagyban befolyásolhatja

A landing page szerepéről soha nem lehet eleget beszélni. van úgy, hogy fullosan felépítenek CPC kampányokat úgy, hogy a végcél, vagyis a landing oldal minősége rossz, vagy hibás felépítésű. A hirdetési céloldalon fog pedig állni, vagy bukni a kampányaid sikeressége. ha jól tagolt, ütős ajánlatot tartalmazó landing page-re jut a látogató, akkor sokkal erősebb benne a potenciál, hogy végül vegyen is valamit. Ha egy sivár, ósdi, lassú, vagy épp túlzsúfolt céloldalra viszed, akkor a marketing kampányod már mehet is a kukába. Az ütős marketing kampány tervezésének szerintem alapköve, hogy egy baromi jó landing oldalra vidd a nagy nehezen elért közönségedet. Abban segítünk, hogy ez így is legyen!

Szervezetfejlesztés a vezetőkön keresztül

A Business Performance Kft. a vállalatok szervezetének fejlesztésével foglalkozik a vezetőkön keresztül. Olyan vezetőket képzünk, akik nem az eredményeket tartják fontosnak, hanem azokat a munkatársakat, akik az eredményekért dolgoznak. Az elégedett munkatársak minőségi munkát végeznek, és emiatt az ügyfelek is visszatérnek majd, akiket kiszolgálnak. Olyan vezetővé válhat, aki inspirálóan kommunikál a munkatársak- és a piac felé is, és aki innovatív környezetet teremt a folyamatos fejlődés érdekében. Lemodellezzük a világ szinten sikeres vezetőket, hogy miként építettek fel olyan szervezetet, amelyben a munkatársak azon dolgoznak, hogy életre keltsék azt, amiért a cég eredetileg létrejött.

Kulcs az üzleti növekedéshez

A legtöbb vállalat kiváló stratégiákkal áll elő annak érdekében, hogy teljesítse a kitűzött üzleti tervet, és minél több ügyfelet akviráljon ennek érdekében. Teszik ezt azért, mert ugyebár a \"tudás hatalom\", ezért ha van egy jó stratégia, akkor a vállalat szárnyalni fog. De a meglévő tudást alkalmazni is kell – az erőforrások bár nagyon fontos elemei a képletnek – így a stratégia is – de mindössze az üzleti terv teljesítésének és a növekedés 20%-ért felelősek. A siker 80%-át egy olyan tényező befolyásolja, amire a vállalatok szinte egyáltalán nem fektetnek hangsúlyt. A kulcs a megvalósítás, és az ahhoz szükséges mentalitás vagy mentális felkészültség, ami az emberi működésünkből fakat. Ez nem eretnekség, az üzleti élet szinte minden más területén az emberi működés törvényszerűségeire építünk, a marketingben felhasználjuk a vislekedésről alkotott ismereteinket a célcsoport megcélzásához, az értékesítésben az emberi mozgatórugókra építünk, és figyelembe vesszük a döntéshozatal pszichológiáját az üzletek megszerzéséhez, a HR pedig az emberi motiváló és higiéniai tényezőkre alapozza a munkaerő megtartását. Az üzleti terv kivitelezése gyakorlatilag az egyetlen terület, amelyet nem az emberi működésre építünk. Ebben segít a Business Performance Kft, fejleszti az üzletmenetet, a szervezetet, és segít megvalósítani a kitűzött üzleti tervet.