Vállalkozások költségeinek csökkentése szerver bérléssel

Manapság egyre több vállalkozás dönt szerver bérlés mellett, hiszen egyre fontosabb minden gazdasági társaságnak, hogy kiadásait minimalizálja. A www.bix2.hu szerver bérlet csomagjai mindazoknak nyújtanak segítséget, akik nem kívánnak drága szerverre beruházni, de mindenképpen kézzelfogható adattárhelyet szeretnének.

szerver bérlés

A virtuális szerver bérlet (VPS) lehetőséggel a havi kiadások tovább csökkenthetőek, hiszen ennél a megoldásnál a fizikai géprész helyett virtuális szervert kap a megrendelő, amely erőforássaiban ugyanazt a szolgáltatást nyújtja, mint a bérelt szerver, azonban elkerülhetőek a hardware meghibásodásokból adódó leállások és mobil funkciójának köszönhetően a szerver erőforrásai bármikor bővíthetőek.


A BIX2 egyedi mobil alkalmazásával értesítések kérhetőek telefonunkra, amely segítségével azonnal kapcsolatba tudunk lépni szerverünkkel. Nem kell az ügyfélszolgálat segítségére várni, hiszen lehetőség van szerver leállításra, újraindításra, konzol kérésre is.

Az iPhone-ra és Android-ra letölthető alkalmazással akár útközben is menedzselhető vállalkozásunk, elkerülhetőek a korábbi leállásokból adódó kellemetlenségek. Az alkalmazás használatát bemutató videó: http://www.youtube.com/watch?v=PeAE4XZ1RUM

Az Invitel és T-Online szervertermei garantáltan a legnagyobb biztonságot nyújtják adatainknak.